Kasvohoidot

Tässä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.

Tavallinen kasvohoito

Kasvohoito sisältää ihosi perushoidon yhdessä
rentouttavan hieronnan sekä kulmien muotoilun kanssa.
Alkupuhdistus, kuorinta, kulmien muotoilu, hieronta, seerumi, naamio, hoitovoiteet.

Soveltuu kaikille.


Täydellinen kasvohoito


Kokonaisvaltainen kasvohoito, joka onmuuten samanlainen kuin Tavallinen kasvohoito, mutta lisäksi kasvot höyrytetään, jonka jälkeen epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti komedoraudalla.Pikakasvohoito

Nopea ihon kaunistaja! 
Lyhyt kasvohoito kuorinnalla ja naamiolla.


Perinteinen ihonpuhdistus

Iho kuoritaan, höyrytetään, sekä tehdään mekaaninen ihonpuhdistus. Lopuksi laitetaan naamio ja hoitovoiteet. Ei sisällä hierontaa tai kulmien muotoilua.

Sopii epäpuhtaalle iholle, jossa esiintyy mustapäitä.


Ultraäänipuhdistus

Hellävarainen mutta tehokas ihoa syväpuhdistava ja kuoriva laitehoito. 

Hoito sopii kaikille ihotyypeille - herkimmällekin iholle. Se puhdistaa huokoset meikistä, liasta ja talista parantaen ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Seerumin imeytyksellä ihosi saa kokonaisvaltaisen kosteutuksen.
Hoitoon voidaan yhdistää myös mekaaninen puhditus.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen ihosi puhdistuu ja kirkastuu, sekä ihon väri tasoittuu.

Esteet hoidolle: sydämentahdistin, sydänsairaudet, metalliset implantit, syöpä, pahanlaatuiset ihomuutokset, tulehdukset, raskaus, kilpirauhashäiriöt kaulan alueella.


Kirkastava happohoito

AHA-happoihin eli hedelmähappoihin perustuva kemiallinen kuorinta, jolla voidaan kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä, sekä tasoittaa ihon pieniä juonteita. Voimakkaampaa kuorintaa voidaan käyttää aknen, aknearpien ja pigmentaatioiden hoitoon.

Ihanteellinen erityisesti ikääntyneelle iholle!

Jo yhdellä hoitokerralla saat kirkkaan ja heleän ihon. Sarjahoitoa suositellaan tavoitteista ja lähtötilanteista riippuen 3-6 hoitokertaa noin 2-3 viikon välein.

Esteet hoidolle: rikkinäinen iho, herpes, Roacuttan kuuri (tai alle 6kk lääkityksestä), raskaus.